Slide background

Wim De Prez

PainterSculptorDesigner

Welcome to my website

Slide background

Meet the Chuck Family

CrazyIntriguingCaptivating

Click here to fall in love

Slide background

Hire me for your projects

Original artworkIndoor decorationOutdoor decoration

Click here for more information

Wim De Prez zijn kunst is vanaf nu exclusief beschikbaar bij Galerij Modus 8 in Sint-Martens-Latem.

Beelden

Ik geniet ervan om leuke en intrigerende beelden te maken die elk op hun eigen manier schattig zijn. Hier zie je Terry en Chuck. Klik op de knop hieronder om de rest van de beelden te ontmoeten. En bestel je eigen unieke sculptuur!

Projecten

Het is fijn om mensen gelukkig te maken met mijn kunst. Klik op de knop hieronder om mijn vroeger werk te ontdekken. Ik kijk ernaar uit om te horen hoe ik je interieur of kantoor kan aankleden met mijn werk, schilderij, beeld, logo, enz.

Lezingen

Wanneer ik niet mijn kunst aan het creëren ben, praat ik er graag over. Ik geef lezingen over mijn ontwikkeling als kunstenaar. Begeleid door foto’s van mijn werk, leg ik stap voor stap hoe ik door de jaren mijn unieke artistieke stijl heb ontwikkeld.

CHUCKFAMILY

Ik wil mijn kunst toegankelijk maken voor een breed publiek. Daarom begon ik alledaagse objecten te ontwerpen met een leuke en unieke twist. Klik op de knop hieronder om mijn eerste ‘producten’ te zien: 10 vrolijke spaarpotjes.

Over mij

Na mijn studies Ingenieur Textiel had ik twee jobs in de industrie. Interessant, maar eigenlijk vlug vervelend. Omdat ik eigenlijk geen spoor kon achterlaten, ben ik dan als zelfstandige begonnen met elk soort schilderwerk.

In de academie van Deinze ontdekte ik een nieuwe wereld. Na enkele jaren zwoegen ontdekte ik ook mijn eigen ‘schilderstaal’. Mijn werk evolueerde van Trompe l’Oeil muurschilderingen naar kunst op bestelling voor elk soort klant.

In het werk dat ik vandaag maak, zie je creaturen die uit pure fantasie ontstaan zijn. Met vraagtekens over de slavernij van het schoonheidsideaal. Ik ben uiteraard niet de enige die die vraag stelt, maar de manier waarop is misschien wel uniek.

Wat klanten zeggen

Wij ontdekten wim de prez voor een jaar, en lieten hem voor onze kantoren een voorstel doen om een jongere en open sfeer te creeren. Ik denk dat we erin geslaagd zijn, door die creatieve inbreng, de klanten een beter gevoel te geven.

Geoffroy Speybrouck
Geoffroy SpeybrouckManagerParkOffice

Contacteer me / ook voor opdrachten

Ben je geïnteresseerd om een beeld te kopen, om je interieur of kantoor een nieuwe draai te geven? Contacteer me met de knop hiernaast. Zonder enige verplichting.