Kunstproject voor CAR De Hert vzw

 

CAR De Hert vzw is een centrum voor ambulante revalidatie voor jonge kinderen. Het centrum gaf mij de opdracht om een kunstproject te ontwikkelen voor hun nieuw gebouw.

dehertomslag

De drie musketiers van De Hert

Ik maakte drie beelden voor het nieuwe gebouw. Het eerste beeld is ‘Hiloné’ (h=120cm, b=118cm), de mascotte van het nieuwe centrum. Het beeld staat prominent geplaatst aan de ingang van het gebouw.

The tweede beeld is ‘Effenaf’, een combinatie van een 3D-beeld en een 2D-kunstwerk. Het beeld komt uit het paneel gesprongen en omarmt de muur.

Het derde beeld, ‘Straffe Walter’ (h=110cm), is gebaseerd op de naam van het gebouw: ‘De Hert’. Het beeld omwikkelt de paal in het midden van de ruimte voor fysiotherapie.

De ingang

Aan de ingang mocht ik de naam van het centrum plaatsen. Ik maakte groene blokletters die qua kleur en stijl goed bij de andere beelden passen.

De Hert Wim De Prez art kunst

Pictogrammen

Ik heb pictogrammen (10cm x 12cm) ontwikkeld voor het hele centrum.

Een kunstproject op maat

Dit is een van de projecten die ik het jongste jaar gemaakt heb op bestelling. Bent u op zoek naar een kunstenaar die een project kan uitvoeren, kan u bij mij terecht. Heeft u interesse? Laat het mij gerust weten!

3 antwoorden
  1. sylvie dubois zegt:

    super project Wim. Zowel de drie beelden als de pictogrammen zijn mooi, origineel en spreken echt tot de verbeelding. Een welgekomen knipoog in deze straffe wereld.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *