CHUCKFAMILY - one-of-a-kind money boxes

CHUCKFAMILY: unieke spaarpotten

Beste vrienden,

Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn eerste container met CHUCKFAMILY spaarpotten aangekomen is in België. Eindelijk! Soms moet ik mezelf even knijpen om er zeker van te zijn dat het geen droom is!

Het duurde even om de hele container uit te laden en uit te pakken, maar alle spaarpotten staan nu netjes gerangschikt in mijn stock. Ze zijn dus klaar voor een nieuwe thuis! In ieder huis hoort immers een uniek kunstwerk, vind je ook niet?

GENUMMERDE CHUCKS

Geloof het of niet, maar iedere CHUCKFAMILY spaarpot is uniek. Iedere spaarpot is immers met de hand gemaakt en geschilderd: van de allereerste tot de allerlaatste.

Om het unieke karakter van mijn Chucks in de verf te zetten, gaf ik al mijn CHUCKFAMILY spaarpotten een uniek nummer. Op dit moment zijn er 504 genummerde exemplaren van elk type spaarpot (10 types in totaal).

Ik hoor je denken: waarom 504 exemplaren? Wel, omdat er exact 5040 dozen in mijn container pasten. Soms is het antwoord nu eenmaal zo eenvoudig!

WILL CHUCK NUMBER 330 PLEASE STAND UP?

De afbeeldingen hierboven tonen de onderkant van mijn Chuck Byte, nummer 330 van de 504 exemplaren om precies te zijn. Byte nummer 330 is uniek, net als de rest van mijn spaarpotten. Er is immers maar één exemplaar in de hele wereld. Fijne gedachte, niet?

Al mijn genummerde Chucks werden trouwens willekeurig verdeeld. Ik ben dan ook erg benieuwd welke koper of verzamelaar het eerste exemplaar van ieder type spaarpot zal ontvangen!

Zoals je kunt zien op de foto’s hieronder, zit er bij iedere spaarpot ook een geplastificeerd informatiefoldertje. Op die manier kun je makkelijk aanduiden welke CHUCKFAMILY spaarpotten je al hebt verzameld (en welke spaarpotten nog op je verlanglijstje staan natuurlijk)!

WAT IS JOUW NUMBER?

Zou je graag een unieke en originele spaarpot hebben? Klik hieronder om de CHUCKFAMILY webshop te bezoeken! En wie weet? Misschien krijg jij wel het enige nummer 1 van jouw lievelingschuck!

Laat me zeker weten welke genummerde Chuck je hebt gekregen! Ik ben zeer benieuwd wie welke Chuck heeft!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *