Ontdek Chuck for one: de schattigste theepot

Tea for one? Chuck for one! Design theepotten voor elke dag.

In de voorbije weken konden jullie hier lezen hoe onze Chuck spaarpotten ontworpen werden en hoe de eerste prototypes van onze spaarpotten in Birmingham hun internationale vuurdoop beleefden.

Onze Chuck spaarpotten worden op dit moment in een oplage van 10.000 stuks geproduceerd. Maar daar wil ik het niet bij laten. Want ik heb nog ideeën. Veel ideeën.

Ik overweeg om dit najaar nog een aantal producten op de markt te brengen. Daarom heb ik een aantal nieuwe ontwerpen gemaakt. Benieuwd wat jullie ervan vinden!

Design-Theepotten---Chuck-for-One---Chuck-Family---Wim-De-Prez

Design theepotten met aaibaarheidsfactor

Ik ben een grote fan van “tea for one’s”. Dat zijn (meestal) kleurrijke theepotten die bestaan uit 2 delen: een kop en een keteltje.

Tea for one’s zien er niet alleen leuk uit, ze ademen ook gezelligheid uit. Want Tea for one’s kun je alleen gebruiken, met z’n tweeën of met een hele groep.

Het probleem is… zelfs de meest kleurrijke tea for one’s blijven theepotten. Mooie theepotten. Design theepotten. Maar toch gewone theepotten.

Daarom wil ik dit najaar Chuck for one’s uitbrengen: originele design theepotten met een hoge aaibaarheidsfactor. Maar ik wil eerst graag weten of u hier net zo enthousiast van wordt als ik.

Daarom: Wat vindt u van het idee en welke van de twee ontwerpen hieronder vindt u het mooist? De blauwe of de oranje? Zou u nog iets veranderen?

Ik ben zeer benieuwd naar uw reactie. Reageren kan onderaan deze pagina. Laat maar komen!

 

1 antwoord
  1. Kiers zegt:

    Beiide theepotten zijn prachtig, zelf voorkeur voor oranje theepot,
    omdat deze theepot – voor zover ik kan zien – abstract is.
    Andere theepot lijkt op olifant.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *