Chuck it out: Nieuwe website Chuckfamily.com

Beste vrienden, de voorbije weken heb ik jullie al verteld over mijn avonturen in China. Zeer binnenkort worden daar de eerste CHUCKFAMILY spaarpotten gemaakt. Kleurrijke alledaagse voorwerpen met een hoek af.

Vorige week stond er echter al een leuke verrassing op de stoep: de prototypes van de 10 spaarpotten hadden de weg naar België al gevonden. Blij als een kind opende ik de doos en… ik was op slag weer verliefd.

Ik was op slag weer verliefd

Nu wil het toeval dat Ingrid, de vriendin die me helpt met de import en de distributie van de CHUCKFAMILY spaarpotten, deze week op Spring Fair, een belangrijke designbeurs in Birmingham, staat.

Het spreekt voor zich dat we deze kans moesten aangrijpen om onze Chucks (al zijn het nog maar prototypes) meteen voor te stellen. Daarom heb ik samen met Christophe van Lincelot afgelopen weekend een nieuwe website gebouwd: Chuckfamily.com.

Chuck it out op Chuckfamily.com

Bent u benieuwd hoe de broertjes en zusjes van Numnum eruit zien? Neem dan zeker een kijkje op Chuckfamily.com. En hou de website en onze Facebookpagina goed in de gaten, want er zullen nog meer Chuck-things volgen. Spannend!

Dus… Hierbij nodig ik u voor 1 keer uit om mijn website te verlaten en op de knop hieronder te klikken. U wordt dan meteen naar Chuckfamily.com gebracht en ondergedompeld in een zee van kleur, schattigheid en speelsheid. U bent gewaarschuwd!

P.S. Ik ben zeer benieuwd wat u van de spaarpotten denkt. Voel u vrij om hieronder te reageren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *