CHUCKFAMILY - Welcome to Belgium, CHUCKFAMILY

CHUCKFAMILY spaarpotten komen aan in België

Beste vrienden,

Ik heb zeer spannend nieuws. Eerder vertelde ik jullie al over de geboorte van mijn CHUCKFAMILY spaarpotten en de zoektocht naar een originele verpakking voor mijn spaarpotten. Vandaag kan ik jullie met plezier meedelen dat mijn CHUCKFAMILY spaarpotten eindelijk aangekomen zijn in België.

Zijn jullie even opgewonden als ik? Hieronder komen jullie alles te weten over de aankomst van mijn CHUCKFAMILY spaarpotten in België!

Mijn eerste CHUCKFAMILY container

Vorige week kreeg ik een fijn bericht: mijn eerste container met CHUCKFAMILY spaarpotten was eindelijk toegekomen in België. Uiteraard ging ik mijn spaarpotten meteen ophalen.

Ik had de eer en het genoegen om de container te openen. Wat een fantastisch moment! De container was volgestouwd met bruine dozen. Samen met mijn vrienden Ingrid en Philippe en mijn zoon Edouard laadde ik alle dozen uit. Daarna stapelden we de spaarpotten per soort op verschillende palletten.

Philippe helpt me altijd met mijn logistieke problemen en vragen. Deze keer reed hij met de vorklift als een echte pro.

Hallo, Chew!

Toen ik de eerste bruine doos opende, kwam Chew (mijn rustige spaarpot) als eerste piepen! Hij was verpakt in een mooie doos met een kijkvenster. Mijn CHUCKFAMILY spaarpotten zagen er beter uit dan ik had gehoopt!

Tot mijn verbazing was zelfs het informatiefoldertje (dat bij in de verpakking zat) geplastificeerd. Mooi detail. Ik hoop dat mijn foldertjes iedereen zullen aanmoedigen om nog meer leden van de CHUCKFAMILY te ‘adopteren’.

Mijn spaarpotten zoeken een nieuwe thuis

Hoe graag ik het ook zou willen: ik kan niet al mijn spaarpotten voor mezelf houden. Daarom reken ik op jou!

Wil jij één van mijn spaarpotten kopen? Ze zijn te koop vanaf 15 oktober. Klik hieronder om onze webshop te bezoeken!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *